ANDREA ALS LEEFSTIJLCOACH

Stap voor stap, aan de hand van een individueel leefstijlplan, help ik jou met het maken van gezonde keuzes. Jouw gedrag staat hierin centraal. Het aanpassen van gewoontes, mindset en overtuigingen zal zorgen voor een langdurig resultaat. 

Ieder mens is anders, heeft andere gewoontes en andere doelen. Het helpen inzichtelijk te maken wat belangrijk is en het leren hoe grip te krijgen op dagelijkse gewoontes, is de essentie van mijn leefstijl trajecten. Stapsgewijs samen op weg naar het bereiken van doelen. Ik help met het formuleren van een doel en concrete stappen die gezet gaan worden om dat doel te behalen. 

ZELFINZICHT,
GRIP OP JOUW LEVEN

DE EERSTE STAPPEN

Dit is de basis. Jij bepaalt zelf jouw focus.  Of je nou wilt afvallen, aankomen of rust wilt creëren in je darmen, huid of hormonen: om optimaal te kunnen functioneren is de juiste balans van eerdergenoemde pijlers essentieel. Een positieve mindset en rust in je hoofd geven jou helderheid over wat je helpt je doelen te bereiken. Net zoals voldoende kwalitatieve slaap meer energie oplevert die je kan investeren in bewegen en functioneren gedurende de dag. Tevens kan jouw sociale netwerk je ondersteunen en zelfs helpen met het bereiken van jouw doelen. Ervaar zelf hoe deze pijlers invloed op elkaar hebben en hoe dit zorgt voor rust en balans van binnen en buiten.

​Het draait allemaal om goede keuzes maken. Keuzes die je helpen en die bij je passen. Samen met jou zorgen we samen dat je je plan in goede stappen verdeelt, zodat je voortgang hebt. Ook zorgen we samen dat er afstemming is met eventuele andere trajecten en adviezen die belangrijk zijn. Van een arts of een therapeut, of gewoon dat zelfhulpboek dat je aanspreekt en waar je dingen uit probeert toe te passen.

Dit alles zorgt ervoor dat je vertrouwen en motivatie opbouwt en dat je blijft ontwikkelen. Je zal merken dat je al gauw plezier krijgt in het verbeteren van je dagelijks leven (en dan ook nog beloond wordt door de resultaten die dat oplevert).

Jij gaat fanatiek op weg naar het bereiken van jouw doelen, maar vastgeroeste gewoontes, emoties, gedachtes en gevoelens kunnen als obstakel worden ervaren. Daarom is het belangrijk om gedrag aan te passen en rekening te houden met jouw emoties, gevoelens, ervaringen, omgeving en opvoeding. 

​Tijdens het traject:

  1. Ontdek je hoe je er voor staat in je leefstijl én je leert wat voor jóu gezond is.
  2. Ontdek je waarom je dit nu écht wilt en stelt doelen die succesvol zijn.
  3. Ontdek je stap voor stap welke gezondere gewoontes die voor jou het verschil maken.
  4. Leer je jouw omgeving kennen en herken je triggers, verleidingen, saboteurs en supporters
  5. Ontdek je strategieën om je nieuwe leefstijl vol te houden en vergroot je jouw weerbaarheid in moeilijke momenten
  6. Bereik je een doorbraak naar een gezonde leefstijl. Niet voor even maar levenslang.

TIJDENS HET
TRAJECT

BEREIK JOUW
DOEL

 

Gedrag veranderen is moeilijk. Vanuit mijn passie, ervaring en kennis maak ik deze verandering haalbaar en leuk. 

Gedrag veranderen is een tijdsinvestering, die je op termijn gezondheidswinst oplevert. Je hebt meer energie, bent doelgerichter en je laat je niet in de war brengen door nieuwe diëten of hypes. Zie het als een investering. Investeren in het zoals het bedoeld is. Gezondheid is een geschenk, maar gezond leven is een keuze.

​De focus van mijn aanpak ligt in het verbeteren van jouw relatie met je leefstijl en jezelf. Ik geef je praktische tips, inzicht in je gedrag en kijk met je mee gedurende het hele traject. Ieder mens en lichaam is anders, daarom werk ik met trajecten op maat. Samen gaan we kijken waar je bent, waar je heen wilt en hoe ik je daar bij kan helpen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Tijdens de leefstijlcoaching stel jij doelen, worden deze aangepast waar nodig en evalueren en monitoren we jouw vooruitgang. De coachingsessies verlopen online via FaceTime of Teams, tijdens een wandeling of ik kom bij jou thuis. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar via email en Whatsapp.

  • Ik bied twee verschillende trajecten aan: een basis en een volledig leefstijltraject. Doorgaans duurt het ongeveer 2 tot 3 maanden voordat nieuwe gewoontes zijn aangeleerd en er een verandering plaatsvindt in leefstijl.

Hieronder vind je de opbouw van mijn aanbod. Voor meer informatie: klik op de titel van de pakketen.

 

MIJN AANBOD

Een basistraject voor de eerste stappen

BASIS | 350€ | 3 maanden

Wil je een duurzame gezonde leefstijl?

VOLLEDIG | 600€ | 4-6 maanden