Andrea Scholz

Leefstijlcoach

Mijn kracht om te kijken naar het geheel en echt te luisteren zet ik in om jou een nieuwe manier van leven te laten ervaren. 

In het licht van ons dagelijks leven kan het een uitdaging zijn om gezondheid in de praktijk uit te voeren. Daarom combineer ik leefstijl pijlers voeding, beweging en slaap met omgeving, emoties, gedachtes en gevoelens. Ongezond gedrag gaat vaak gepaard met een onderliggend probleem. Wij gaan hier samen naar op zoek om ook jouw kracht te vinden en te gebruiken. 

Sport en voeding hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gehad. Nadat ik in 2011 ziek werd zonder dat er uitzicht op verbetering bestond was het een belangrijke stap voor mij om de studie Leefstijlcoaching te volgen. Door mijn leefstijl te veranderen is het mij gelukt om niet in een rolstoel te belanden, maar om door te kunnen gaan met mijn leven, ook al kent dat beperkingen.

Ik heb altijd beroepen gehad waar mensen centraal staan. Gezondheid, of soms het gebrek eraan, is voor mij heel belangrijk. Door de jaren heen heb ik ervaren dat je hier zelf meer invloed op kunt uitoefenen dan je vaak denkt.

Gezondheid is een geschenk, gezond leven een keuze!